Over ons

Achter Burgerdock staan een aantal (ex-horeca) ondernemers met jarenlange ervaring in het bedrijfsleven. De ondernemers hebben een uniek hamburgerconcept bedacht en willen dit op de markt brengen.

Burgerdock is opgezet met behulp van crowdfunding. In februari is op ons website een crowdfunding campagne gehouden en geld opgehaald.

De vraag naar gezonde voeding neemt steeds meer toe. Ruim 74 procent van de restaurantbezoekers geeft aan gezond eten belangrijk te vinden. Ruim 85 procent zegt een gezond voedingspatroon te volgen. Zo kookt driekwart van de respondenten minimaal vijf dagen per week thuis met verse producten. Ook groeit de vraag naar biologische en streekproducten en stijgen vegetarische en veganistische gerechten in populariteit.

Het idee is om een burgerbar te starten dat gezonde, biologische, vegetarische en glutenvrije hamburgers verkoopt. Burgerdock wordt een burgerbar waar klanten zelf hun hamburger kunnen samenstellen uit tientallen toppings. 

De burgers, brood en (groente) ingrediënten zijn vers en worden dagelijks bereid. Er zal geen gebruik worden gemaakt van E-nummers. Burgerdock zal gebruik maken van zo veel mogelijk lokale producten. Naast de gewone 100% rundvlees burgers zal Burgerdock ook vegetarische en glutenvrije burgers verkopen.

(c) 2016 Burgerdock BV

Postbus 242, 7400AE Deventer. Tel. 0570 – 865701. Email: info@burgerdock.nl. Zakelijk: zakelijk@burgerdock.nl